Χανιά 28210 58290 | News | F.A.Q. | Blog

Citizen Smart Apply

csa

 

 Το Citizen Smart Apply είναι μια ολοκληρωμένη, αποτελεσματική και μικρού κόστους διαδικτυακή πλατφόρμα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Μέσω του Citizen Smart Apply μπορείτε να δεχθείτε διαδικτυακά αιτήσεις πολιτών, να τους κρατάτε ενήμερους και να αυτοματοποιήσετε τη διαδικασία μοριοδότησής τους.

ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ

Βρίσκει εφαρμογή σε οποιοδήποτε Υπηρεσία δέχεται και αξιολογεί αιτήσεις πολιτών (π.χ. αιτήσεις για παιδικούς σταθμούς, Κοινωνικό Παντοπωλείο, κ.ά)

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Το Citizen Smart Apply παρέχει μια σειρά από εργαλεία όπως: Υποσύστημα Αίτησης, Υποσύστημα Διαχείρισης Αιτημάτων, Υποσύστημα Ενημέρωσης μέσω SMS, Υποσύστημα Υπολογισμού Μορίων, κ.ά. Επιπλέον συνοδεύεται από σημαντικές υπηρεσίες όπως εισαγωγή αρχικών πληροφοριών, συνεχή υποστήριξη καθ' όλη τη διάρκεια των αιτήσεων, όλες τις ανανεώσεις κατά την περίοδο της συνδρομής χωρίς extra χρέωση, κ.ά..

 

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ & ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

Διευκολύνετε τους Πολίτες και τους Εργαζόμενούς σας

1. Άμεση Εξυπηρέτηση Πολιτών

Το σύστημα επιτρέπει την Online κατάθεση αιτήσεων μέσω μιας απλής φόρμας. Οι πολίτες αιτούνται σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς μετακινήσεις και αναμονή.

2. Ταχύτητα και Απλούστευση Διαδικασιών

Οι αιτήσεις καταγράφονται σε βάση δεδομένων και αξιολογούνται (βαθμολογούνται) αυτόματα με βάση τα κριτήρια που ορίζονται από την Υπηρεσία. Η μοριοδότηση γίνεται πιο εύκολη από ποτέ και εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο και πόρους για την Υπηρεσία σας.

3. Πολυκαναλικό και Σύγχρονο

Ο διαδικτυακός του χαρακτήρας επιτρέπει την χρήση του από τους πολίτες από όλες τις σταθερές και κινητές συσκευές.

4. Οικονομικό και Εξειδικευμένο

Το σύστημα παρέχεται στη μορφή Software as a Service και για το λόγο αυτό τιμολογείται βέλτιστα, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί οπουδήποτε υπάρχει διαδικασία αξιολόγησης αιτημάτων.

5. Διαφάνεια και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση

Το σύστημα εμπεδώνει το αίσθημα της διαφάνειας για όλους τους πολίτες που το χρησιμοποιούν ή μαθαίνουν για αυτό. Ενισχύει την ετοιμότητά σας στην Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και σας επιτρέπει να διακριθείτε στη σκέψη των πολιτών.

 

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΟΚΟΙΠΠ - Δήμος Χανίων

Ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων- εγγραφών και επανεγγραφών στους Παιδικούς Σταθμούς και Βρεφικούς Σταθμούς για τη σχολική περίοδο 2015-2016.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

1200 πολίτες αιτήθηκαν και εξυπηρετήθηκαν διαδικτυακά

Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π) του Δήμου Χανίων υιοθέτησε το Citizen Smart Apply το καλοκαίρι του 2015. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς (χρήστες) με λίγα κλίκ έκαναν ηλεκτρονική εγγραφή και στη συνέχεια συμπλήρωναν εύκολα την αίτησή τους διαδικτυακά. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία αρχές Αυγούστου 2015.

ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

  • Ο υπολογισμός των μορίων σε πραγματικό χρόνο ανάλογα με τις επιλογές του χρήστη.
  • Η επιβεβαίωση εγγραφής χρηστών με sms.
  • Η αποστολή τυχαίου κωδικού πρόσβασης στους χρήστες (μέσω sms).
  • Οι κατατάξεις σε πραγματικό χρόνο ανά παιδικό σταθμό.
  • Η responsive φιλοσοφία του που το έκανε να εμφανίζεται βέλτιστα σε όλες τις συσκευές.

Μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό pdf ή

Επισκευθείτε το online

Γρήγορη Επικοινωνία

  info (@) immko.gr
Χανιά 2821058290

  Περισσότερα στοιχεία επικοινωνίας

 

Βρείτε μας στον χάρτη

Για την IMMKO

Ολοκληρωμένες διαδικτυακές υπηρεσίες από το 2007. Ο τεχνολογικός σας συνεργάτης!

Γ.Ε.ΜΗ.: 073370358000

Newsletter

Μάθετε ενδιαφέρουσες τεχνολογικές εξελίξεις, επιτυχημένες πρακτικές ηλεκτρονικού επιχειρείν και τα τελευταία νέα της ΙΜΜΚΟ από το μηνιαίο μας newsletter!